Tetë vjet pa Sokolin, njeriun e sakrificës!

Nga Lefter GËSHTENJA

Tetë vite më parë, në këtë orë, në këtë datë pimë kafen bashkë me dy miq të përbashkët. Kush do e mendonte dhe besonte që kjo ishte kafja e fundit me ty.

Sokol Olldashi do mbahet mend gjatë mes demokratëve sepse ai ishte një prej nesh. Në të mirë e në të keq, në sakrifica, protesta, Sokoli ishte ndër të parët.

Kështu do e kujtojmë gjithnjë!

sokol