Maskat bëjnë kërdinë në Tale të Lezhës

Ditët e fundit hajdutët kanë bërë kërdinë në Tale të Lezhës, duke plaçkitur shumë shtëpi dhe duke iu marrë qytetarëve sende më vlerë. Banorët tregojnë se janë detyruar të bëjnë vetë roje për të mbrojtur pronat e tyre ndërsa tregojnë se thuajse çdo natë në këtë zonë denoncohet një vjedhje, por policia ende nuk ka zbardhur asnjë ngjarje.

Ky fenomen vijon të jenë shqetësim thuajse në të gjitha fshatrat e Lezhës dhe pavarësisht denoncimeve në policisë të rasteve, dokumentimi dhe arrestimi i autorëve është në nivele të ulëta.