Vetingu në politikë/ Basha: T’i japim fund pandëshkueshmërisë, ta pastrojmë politikën nga ata që kanë abuzuar

Vetingu në politikë, Basha: T’i japim fund pandëshkueshmërisë, ta pastrojmë politikën nga ata që kanë abuzuar me besimin e shqiptarëve duke pasuruar veten e një grusht të vogël njerëzish

Shqipëria është vendi më i varfër në Europë, sepse është vendi më i korruptuar i Europës. Një mijë e një hallet e njerëzve që rropaten për një jetë më të mirë, e sipërmarrësve që luftojnë për të mbijetuar në një ekonomi jo konkuruese, e të moshuarve të ndrydhur nga pensioni i pamjaftueshëm, i të rinjëve që ëndërrat i kanë çdo ditë e më shumë larg Shqipërisë, janë një thirrje për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë, për ta pastruar politikën nga të gjithë ata që kanë abuzuar me besimin e qytetarëve, duke pasuruar veten dhe një grusht të vogël njerëzish.#vettingnëpolitikë