“Shteti i kapur”/ Basha: Zgjidhja është pastrimi i politikës nga të korruptuarit dhe politikanët e lidhur me krimin

“Shteti i kapur nga korrupsioni nuk i shërben qytetarëve dhe biznesit”. Basha në Twitter: Zgjidhja është pastrimi i politikës nga të korruptuarit dhe politikanët e lidhur me krimin

Një shtet i kapur nga korrupsioni nuk i shërben qytetarëve, por një pakice që gjallon në kurriz të shumicës dërrmuese të shqiptarëve, ndaj edhe buxheti është në funksion të PPP-ve klienteliste, jo të familjeve dhe sipërmarrjeve të ndershme.

Kjo krizë korrupsioni po varfëron qytetarët, po largon të rinjtë e të rejat dhe po asfikson ekonominë. Zgjidhja është pastrimi i politikës nga të korruptuarit dhe politikanët e lidhur me krimin. Zgjidhja është vettingu në politikë!

1 11