Vjedhje sekrete me tender sekret

Nga Luçiano BOÇI

Tender sekret 6 milion euro për të ndërtuar një muze….publik.

Ngjan si triller me diversantë.

Edhe kjo as ishte parë e as dëgjuar!

  1. Tenderat sekrete realizohen në raste emergjencash. Në rastin e Muzeut se ku e gjen emergjencën Xhaçka vetëm ajo e di.
  2. Tenderat sekretë realizohen për investime ku sekreti shtetëror është domosdoshmëri. Muze sekret apo që ka sekrete brenda ka vetëm në filma si INDIANA JONES

Kjo që ka ndodhur është thjesht dhe pastër vjedhje sekrete me shumë zero nga pas!