Lëkundje tërmeti në Shqipëri

Disa minuta më parë një lëkundje tërmeti është regjistruar në Korçë.

Lëkundja me magnitudë 2. 9 ballë u regjistrua 10 km nga Korça dhe thellësi 2 km.

Javët e fundit, në vendin tonë, në qytetë të ndryshme të vendit janë shënuar lëkundje tërmeti, duke shkaktuar panik tek qytetarët.