Ballina Politikë Bardhi nxjerr bllof Ramën për Becchettin. Nuk ka vendime sekrete. Rama do...

Bardhi nxjerr bllof Ramën për Becchettin. Nuk ka vendime sekrete. Rama do të paguajë dëmin!

Gazment Bardhi nxjerr bllof Ramën dhe publikon faqen zyrtare të arbitrazhit për Becchettin. “Nuk ka vendime sekrete. Rama do të paguajë dëmin” Edi Rama thotë paturpësisht se vendimet e arbitrazhit ndërkombëtar për Becchetin janë konfidenciale dhe të papublikuara askund. Si gjithmonë, gënjen! Refuzoi ngritjen e komisionit hetimor për 120 milionë euro që i dhuroi biznesmenit italian bazuar mbi mashtrimin e shqiptarëve. Shikoni më poshte vendimet e arbitrazhit për çështjen “Becchetti”. https://www.investorstatelawguide.com/documents/documents/IC-0249-01%20-%20Hydro%20v.%20Albania%20-%20Order%20on%20Provisional%20Measures%20-C.pdf https://app.investorstatelawguide.com/view-dispute-document/IC-0249-04/Hydro%20S.r.l.%20and%20others%20v.%20Republic%20of%20Albania/iDCj2RpYc0M= Edi Rama nuk ka hallin e konfidencialitetit. Ka thjesht hallin e vet personal. Ai do ta paguajë dëmin, jo shqiptarët!
www.investorstatelawguide.com
investorstatelawguide.com
Exit mobile version