Ballina Top 3 Asfalt elektoral dhe korrupsion! Dëmtohet rruga e re Vlorës, u inaugurua vetëm...

Asfalt elektoral dhe korrupsion! Dëmtohet rruga e re Vlorës, u inaugurua vetëm disa javë më parë

Këto janë pamje të rrugës së lumit të Vlorës, rrugë e cila u inaugurua vetëm disa javë më parë.

Ky është rezultati i punimeve me qëllime elektorale.

Exit mobile version