“Në Itali njerëzit mbajnë radhë për bukë, në Angli pa drita”, Rama shpartallohet në rrjetet sociale

Kryeministri Edi Rama lëshoi disa mufka dhe mashtrime një ditë më parë, në përpjekje për të justifikuar rritjen e çmimeve.

Ai tha se, në Milano të Italisë njerëzit mbajnë radhë për bukë, ndërsa shtoi se shqiptarët i kanë plot depozitat në banka.

Këto komente të Ramës kanë shkaktuar jo pak ironi në median sociale.

3

2 4

4

5