Kuvendi fshin nga faqja mbledhjen e Komisionit të Shëndetësisë të drejtuar nga opozita

Kuvendi i Shqiperise nderpret transmetimin e mbledhjes se konstituimit te Komisionit te Shendetesise.

Ne kanalin rtsh kuvend qe paguhet nga taksat e qytetareve, mbledhja e komisonit qe drejtohet nga deputetja e PD, Albana Vokshi, u nderpre kur zonja Vokshi po shfaqte fotografite qe tregojne dy standardet e maxhorances, mbledhje online per t’i kufizuar hapesiren opozites dhe mbledhje fizike te qeverise dhe PS pa respektuar masat per pandemine.