Zjarr i madh në Kashar, rrezikohen banesat dhe bizneset

Një zjarr masiv ka përfshirë kodrat tek liqeni i Kasharit në Tiranë. Bëhet e ditur se, zjarri ka djegur një sipërfaqe të konsiderueshme shkurresh dhe bimësh të ndryshme.

Flakët po përhapen me shpejtësi për shkak të pranisë së barishteve të thata. Ndërkohë deri më tani nuk ka ndonjë ndërhyrje për të shuar këtë zjarr.