Dështimi i “Ballkanit të hapur”, Tritan Shehu: Dorëheqja e Ramës, domosdoshmëri!

Doreheqja e Rames-domosdoshmeri me deshtimin e “Ballkanit te hapur”!

Tashme qartesisht ai “projekt” i Vucic, qe vetem e kurrorezoi ate si lider te Ballkanit, qe tentoi te perdorej per te “shplare” Serbine nga cfare i krijoi Rajonit, qe kerkoi te lere ne “hije” Kosoven, qe u ndertua si nje shtojce e Unionit EuroAzin te Moskes, u çbe.

Vecanerisht mbas ngjarjeve te Malit te Zi, agresionit drejt Kosoves me tanke e avione ruse, ky projekt tashme nuk egziston me edhe si fasade.

Kete gje e konfirmoi edhe vizita e sforcuar e e detyruar e sotme e Rames ne Prishtine.

Kjo u lexua edhe nga fjala e Kurtit aty, ne cdo gje qe ndodhi.

Ne keto kushte per Ramen, si tellall i atj projekti, ngel vetem nje mundesi:

Doreheqja e menjehereshme mbas ketij deshtimi do te ishte zgjidhja vetme per ate dhe kete maxhorance!