Covid-19/ PD, Tabaku: Shqiptarët shpenzuan 30 milionë euro ilaçe e mjekime, u rimbursua vetëm 1%

Fytyra e vërtetë e një qeveria që politikën nuk e përdor për ti shërbyer qytetarëve por për t’u pasuruar vetë 📍 Shqiptarët kanë shpenzuar 30 mln euro për ilaçe💊 dhe mjekime gjatë pandemisë ndërsa qeveria i ka rimbursuar qytetarëve vec 231 mijë euro. As 1% e vlerës së harxhuar nuk ka shkuar për të ndihmuar qytetarët. 🔴 Fytyra e vërtetë e një qeveria që politikën nuk e përdor për ti shërbyer qytetarëve por tu pasuruar vete, të braktisur dhe në fatkeqësi! ❌ Jemi vendi me varfërinë më të lartë në rajon, dhe me pagat më të ulëta. Kjo nuk mund të jetë manyra se si qeveriset vendi ynë.

1 n