Rexhmati: Një tufë hajdutësh, pasi vodhën votat e shqiptarëve kanë uzurpuar zyrat e shtetit për të vjedh Shqipërinë!

Kryetari i PD të Kukësit, Arif Rexhmati shkruan në një postim në Facebook se, një tufë hajdutësh, pasi vodhën votat e shqiptarëve kanë uzurpuar zyrat e shtetit për të vjedh Shqipërinë!

Rexhmati ka reaguar pas kreu i bashkisë moniste, Safet Gjici e ka kthyer Bashkinë në funksion të PS.

Reagimi i Rexhmatit

Partia shtet, në zyrat e shtetit!

Një tufë hajdutësh, pasi vodhën votat e shqiptarëve kanë uzurpuar zyrat e shtetit për të vjedh Shqipërinë!

Salla e mbledhjeve të Këshillit Bashkiak, duhet të përdoret për të diskutuar hallet e qytetarëve të Kukësit, dhe jo për rilindjen e Skënderbeut të Spiropalit&Co!

Gjiknuri me shokë e ka vendin në burg si hajdut!