20 minuta për 2 km rrugë!!!

Nga Gerti BOGDANI

Dita pa makina?!?! Pa lajmerim ne kohe, me gardhe hekuri & duke ia nxire akoma dhe me shume jeten njerezve, qe vec trafikut te perditshem duhet te durojne edhe kapriciot e kryetarit te bashkise ne mes te javes!

Do ta besh, qofte edhe ne menyre simbolike?!?! Beje ne fundjave kur njerezit nuk duhet te cojne femijet ne kopesht a shkolla, nuk duhet te shkojne ne pune, apo kur kane sherbim te transportit publik me kushtet minimale!!!

#traFik #arrogance

#TiranaMeritonMeShume

1 21

3 7