Qeveria e korruptuar e darkave te Nusreti dhe hoteleve 700 euro nata, bashkëqeveris me PPP-në Rama-Doshi-Rakipi

Zëdhënësja e Grupit Parlamentar të PD, Orjola Pampuri shkruan në një postim në Facebook se, Qeveria e korruptuar e darkave te Nusreti dhe hoteleve 700 euro nata, bashkëqeverisjen e ka me PPP-në Rama-Doshi-Rakipi.

Reagimi i plotë i Pampurit

Propaganda bajate e qeverisë më të korruptuar në Ballkan, i darkave te Nusreti dhe hoteleve 700 euro nata, shfaq si risi kodin e etikës që qysh prej 2013-ës përdori për t’u hedhur hi syve, qytetarëve.

Të gjithë e mbajmë mend me sa ‘etikë’ u ngrit sistemi nepotik në qeveri, me sa ‘etikë’ vëllezër e kushërinj ministrash gëzuan paprekshmërinë për t’u kthyer në zota të drogës dhe trafiqeve, duke dëshmuar se fjalët e shumta mbi etikën fshihnin pikërisht mungesën e saj, pasi si atëhere edhe tani, PPP-ja Rama, Doshi, Rakipi, bashkëqeverisjen, e ka me krimin dhe kundër interesave të shqiptarëve.