Protestë në Tiranë kundër vaksinimit me detyrim

Qindra qytetarë dhe studentë kanë protestuar edhe sot në Tiranë kundër vendimit për vaksinim të detyruar.

Ata argumentojnë se vaksinimi me detyrim është shkelje e të drejtës së njeriut.

Por ndërkohë pas mjekëve arsimtarëve dhe studentëve me detyrim do të kenë vaksinën të gjithë punonjësit e administratës dhe kompani private me një numër të lartë punonjësish.

Mes qytetarëve që po protestojnë kundër vaksinën është edhe Sazan Guri.