Rama sulmon Kosovën dhe u mbyll mikrofonin gazetarëve të saj në konferencën me Merkel

Konferenca për mediat e Edi Ramës me kancelarin Angela Merkel, u mbyll me një protestë të ashpër të gazetarëve nga Kosova që kishin ardhur për të ndjekur takimet.

Rama gjeti dhe një herë rastin sot në prani të kancelares, të sulmonte Kosovën!

Menjëherë pas kësaj Edi Rama e mbylli konferencën nën protestat e ashpra të gazetarëve kosovare të cilëve nuk ju dha asnjë shans për të bërë pyetje gjatë gjithë konferencës!

Ai u justifikua me faktin se kancelarja kishte axhendë dhe duhej të vazhdohej.

Gjatë konferencës bënë pyetje vetëm televizionet e Ramës dhe Dojçe Velle.