Kush është gjyqtari që humbi jetën nga Covid-19 (Foto)

Një gjyqtar i Gjykatës së Korçës humbi betejën me Covid-19. Maksim Qirjazi ka ndërruar jetë në moshën 65-Gjyqtari Qirjazi ishte dërguar në Tiranë për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore nga Covid-19, por nuk ka mundur të mbijetojë.

Ditët e fundit ka pasur një rritje të numrit të infektimeve dhe humbjes së jetëve nga Covid-19.

1270230