Berisha, thirrje opozitës për një bashkim të madh qytetar: Nuk ka stabilitet pa votë!

Ish Kryeministri Berisha i ka bërë thirrje opozitës për tu ringrititur mbi bazën e një bashkimi të madh qytetar. “Ka një moment këtu, njeriu në betejë mund të bjerë, por në çdo pozicion që bie, duhet të gjejë mënyrën të ringrihet.

Opozita duhet të bëjë gjithçka për një strategji të një bashkimi sa më të gjerë jo vetëm të forcave opozitare por të gjithë elementëve qenësorë të shoqërisë.

PD duhet të bëjë gjithçka që në moentin që humbi me penalizmin ndërkombëtar me sanksione. Vetëm sistemi patronazhisteve s’mund të pranohej kurrë. Nuk ka sistem më të turpshëm. Opozita tani duhet të bëjë të ngrejë protestën revoltën në parlament dhe jasht parlamenti.
Kjo që ndodhi është mënxyrë. Nuk ka stabilitet pa votë. Hiqeni nga mendja.”