Ballina Politikë Salianji publikon videon: Ja si Rama shkatërroi çdo vlerë dhe largoi 500...

Salianji publikon videon: Ja si Rama shkatërroi çdo vlerë dhe largoi 500 mijë shqiptarë nga vendi

Ka paturpësinë dhe guximin të dërdëllisë për vlera, modeli i antivlerave, i plaçkitjes së shqiptarëve e korrupsionit kapilar, kapjes dhe kriminalizimit të shtetit, shkatërrimit të bashkëjetesës demokratike, zgjedhjeve të lira, njeriu që përzuri 500 mijë shqiptarë dhe varfëroi miliona të tjerë.

Exit mobile version