Ballina Politikë Deputeti Lefter Gështenja vijon takimet me elektoratin në Librazhd

Deputeti Lefter Gështenja vijon takimet me elektoratin në Librazhd

Deputeti i zgjedhur i PD, Lefter Gështenja vijon takimet me elektoratin në zonat e Librazhdit. Dje ai është takuar me banorët e Sebishtit ku ka dëgjuar problemet e tyre. Ai shkruan në një postim në rrjetet sociale se, kjo zonë vazhdon të vuajë mungesën e një mjeku, mungesën e ujit të pishëm, të ujit vaditës, mungesën e një ure, si dhe mungesën e infrastrukturës.

Lefter Gështenja ka zhvilluar takime pas zgjedhjeve me banorët, po thuajse në të gjitha zonat e rrethit të Librazhdit ku ai kandidoi për deputet nën siglën e PD.

Postimi i plotë

Takim me banorët e Sebishtit ku problemet vazhdojnë të mbeten të njëjta.

Premtimet elektorale nuk e kanë ndryshuar realitetin në të cilin këta banorë jetojnë.

Kjo zonë vazhdon të vuajë mungesën e një mjeku, mungesën e ujit të pishëm, të ujit vaditës, mungesën e një ure, si dhe mungesën e infrastrukturës së nevojshme për ta lidhur me qytetin e Librazhdit dhe zonat përreth.

Exit mobile version