Skandali/Berisha nxjerr foton: Krushku i xhelatit serb Arkan propozoi Ramën për çmimin Nobel

Rama ka fituar zemrën e krushkut të Arkanit, kryekriminelit të masakrave serbe në luftërat në ish-Jugosllavi dhe Kosovë ku ushtrpoi genocide ndaj popullsisë së pafajshme. Për të njohur më mirë se kush është Rama duhet të kuptoni se lidhjet e tij të ngushta arrijnë deri tek familja e njeriut të masakrave serbe ndaj të gjithë popujve të ish-Jugosllavisë.

Postimi i Berishës

Dragan Markoviç, krushku i pare i Arkanit, xhelatit serb te Kosoves propozoi patronin Vuçiç dhe çirakun e tij e tij Rama per Çmimin Nobel!! sb