Zjarret, reagon Berisha: Shqipëria në flakë, kreu i Meduzës është tretur në vakanca!

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka shprehur shqetësimin për situatën e zjarreve në vend. Përmes një postimi në Facebook Berisha akuzon Ramën se, ka braktisur qytetarët e këtyre zonave.

“Shqiperia në flakë, Kreu i Meduzes nuk bëhet i gjallë është tretur në vakanca! Lutjuni Zotit per shi! sb”, shkruan ish-Kryeministri Berisha

Ndryshe nga kryeministrat e tjerë te rajonit që janë në terren për të menaxhuar dhe monitoruar situatën Rama është mjaftuar me postime të situatës së zjarreve në facebook.