Dy turistë të huaj humbasin në malin e Çikës në Vlorë

Një çift meksikan turistësh mësohet se kanë humbur ditën e sotme gjatë ekspeditës së tyre në malin e Çikës në Vlorë.

Çifti mësohet se ka lëshuar sinjalin SOS për ndihmë.

Drejt majës se malit po shkojnë për ndihmë punonjësit e policisë së Himares së bashku me FNSH.

Vendi ku ndodhet çifti meksikan është identifikuar në lartësinë 1800-2000 m mbi nivelin e detit dhe pritet evakuimi i tyre.

Nga infot e para dy turistët mekisikanë kanë nevoje vetëm për ujë.