5 vjet nga vrasja/ Ina Zhupa: Mos flisni për Reformë në Drejtësi kur vrasësi i Ardit Gjoklajt është i lirë!

Zëdhënësja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa ka kujtuar përvjetorin e vrasjes së Ardit Gjoklajt në Tiranë.

“Mos flisni për reformë në drejtësi kur vrasësi i Arditit është i lirë!”, shkruan Zhupa në një postim në Facebook .

Postimi i plotë

5 vjet nga vrasja e Ardit Gjoklajt në Landfillin e Sharrës!

Kujtojmë Arditin dhe nuk do rreshtim kurrë të kërkuari drejtësi për të dhe të denoncuari çdo projekt korruptiv dhe kur propagandohet si sukses në çdo media dhe investohen personalisht nga kryeministër dhe kryetar bashkie.

Fajtorë ende nuk ka! Drejtësi ende nuk ka! Arditi është vrarë dy herë, herën e dytë e vrau drejtësia që nuk dënoi asnjë fajtor.

Mos flisni për reformë në drejtësi kur vrasësi i Arditit është i lirë!

#drejtesipërArditin

2314959