Si po katandiset Parku i Liqenit Artificial nga Erion Betoni

Kryetari i FRPD, deputeti i zgjedhur, Belind Këlliçi shkruan në një postim në Facebook se, Parku i liqenit artificial po katandiset lulishte.

Ai shkruan më tej se, Erion Beton sh.p.k ka ndryshuar projektin e rrugës, duke i hapur derën kullave të larta te Garda e Republikës.

Postimi i plotë

Parku i liqenit artificial po katandiset lulishte.

Erion Beton sh.p.k ka ndryshuar projektin e rrugës, duke i hapur derën kullave të larta te Garda e Republikës.

Pas godinës së bankës që shihni në këtë foto, do të ngrenë kulla.

Prej andej do shpërngulen Garda e Republikës, Policia Shkencore dhe disa institucione të tjera që veprojnë në atë territor, si e si që trualli t’i kalojë ortakëve të tij të betonit për leje ndërtimi.

Kush i jep votë, i heq Tiranës mundësinë të marrë frymë.

1 3