Ballina Kryesore Regjimi ka dalë jashtë kontrolli, Lame: I gënjeva njerëzit për legalizimet për...

Regjimi ka dalë jashtë kontrolli, Lame: I gënjeva njerëzit për legalizimet për vota

Në një konferencë për media në Vlorës, Lames i është rikujtuar nga gazetarët audio-përgjimi.
Lame ka thënë që edhe sot nuk i heq një fjalë atij përgjimi, pra do të ripërsëriste të njëjtat kërkesa në këmbim të votave.

“Aty jemi në vitin 2017, dhe ne po diskutonim jo në nivelin e brendshëm por edhe me institucione të tjera

Ndërtimet pa leje që nuk mund të legalizohen, nuk mund të thuash që nuk i legalizoj. Këta njerëz në momentin që u thua këtë, bëhen mish për top për palën tjetër, domethëne ai që është në opozitë premton dhe hak.

Jemi në 2017 aty në përgjim. Ligji i ri e trajton këtë. Ai përgjim u mbajt për ta pasur një ditë para zgjedhjeve dhe e ruajtën, e nxorën. Dhe e dyta nuk u tha që është 2017. Nuk heq asnjë fjalë nga ai përgjim. Sapo ju thashë të njëjtën gjë”- u ka thënë Lame.

Exit mobile version