Të kapur dorë për dore dhe me litarë, plazhistët shpëtojnë 9 pushues në plazhin e Shëngjinit

Nëntë pushues në plazhin e Shëngjinit të cilët kanë rrezikuar të mbyten ditën e sotme, janë shpëtuar vetëm falë një angazhimi jo të zakontë vullnetar.

Plazhistët janë kapur dorë për dore, për të sjellë më pas edhe shpëtimin e tyre. Ndërkohë që duhet thënë se moti sot në Shqipëri dhe në zonën bregdetare ka qenë i paqëndrueshëm duke sjellë edhe rrezikimin e jetës së pushuesve, të cilët janë kapur të papërgatitur.