BE ndihmë për shuarjen e zjarreve, Basha: Mirënjohje Bashkimit Europian, përherë një mik i mirë në kohë të vështira!

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka përshëndetur vendimin e Bashkimit Europian për të dërguar helikopterë për shuarjen e zjarrve në Shqipëri dhe Rajon. Basha shkruan se, është një lajm shumë i mirë në këtë moment kritik të përballjes me zjarret.

Reagimi i Bashës

Aktivizimi i Mekanizmit të Mbrojtjes Civile nga Bashkimi Europian për Shqipërinë dhe vendet e rajonit, është një lajm shumë i mirë në këtë moment kritik të përballjes me zjarret. Mirënjohje Bashkimit Europian për ndihmën, përherë një mik i mirë në kohë të vështira 🇦🇱🇪🇺