Strazimiri: Kemi 8 helikopterë “Eurocopter AS 532 Cougar” kundër zjarreve që nuk i përdorin

Genti Strazimiri

Shqipëria ka helikopter modern për të fikur zjarret, madje jo 1, por 8 copë!
Quhet “Eurocopter AS 532 Cougar” dhe fik zjarret si në videon bashkëngjitur!

Sali Berisha e gjeti Forcën Ajrore me helikopterë rusë e kinezë që nuk ndizeshin, dhe e la me flotë helikopterësh të fjalës së fundit!
Por edhe kur Shqipëria nuk i kishte ende helikopterët në fjalë, Sali Berisha pajtonte Canadair për fikje zjarresh, dhe nuk e linte vendin të shkrumbohej!!!!

Shqipërisë NUK I MUNGOJNË HELIKOPTERËT!
Shqipërisë I MUNGON QEVERIA!!!
KAQ!