Situatë dramatike nga zjarret në Vlorë, flakët u afrohen banesave në Dukat

Situata nga zjarret vazhdon të jetë dramatike në Vlorë. Këtë herë pamjet tronditëse vijnë nga zona e Dukatit. Duket se situata nga zjarret atje është përkeqësuar.

Flakët kanë përfshirë faqen e malit dhe mund të rrezikojnë banesat. Banorët po punojnë vetë për shuarjen e flakëve por e kanë të pamundur të venë nën kontroll situatën e rëndë.