Ballina Kryesore Policia dhunon banorët që protestojnë për burimin e Sinecit, PD: Shembull i...

Policia dhunon banorët që protestojnë për burimin e Sinecit, PD: Shembull i kapjes së shtetit nga një regjim i korruptuar

Policia dhunon banorët që protestojnë në mbrojtje të burimit të Sinecit, Alizoti: Shembull i kapjes së shtetit nga ana e një regjimi të korruptuar që punon kundër interesave të qytetarëve.

Edhe pse ka një vendim nga Administrata e Zonave të mbrojtura për të pezulluar punimet pranë burimit natyror të Sinecit, policia dhunon qytetarët që protestojnë për zbatimin e vendimit të AdZM-së.

Është e qartë për të gjithë se kjo polici nuk i shërben qytetarëve, por ortakëve të Ramës që shkelin në mënyrë flagrante ligjin dhe të drejtat e banorëve të zonës. Ky rast është një tjetër shembull i kapjes së shtetit nga ana e një regjimi të korruptuar deri në palcë, i cili punon kundër interesave të shumicës së shqiptarëve. Dhuna ndaj qytetarëve duhet hetuar dhe ndëshkuar një orë e më parë. Është detyra e SPAK të tregojë se askush nuk është mbi ligjin dhe se forcat e rendit nuk mund të përdoren në shkelje të ligjit kundër qytetarëve.

 

Exit mobile version