Video/ Flakët e zjarrit përfshijnë Ksamilin

Një zjarr i madh ka rënë në hyrje të Ksamilit, në kodrën përballë detit.

Në kodër ka shkurre dhe pemë të cilat ndihmojnë përhapjen e flakëve.

Zjarrfikësja në vendngjarje për të penguar përjapjen e zjarrit në banesa të cilat për momentin nuk janë afër.