Berisha: Do mbroj interesin kombëtar dhe qytetar në Parlament

Në një intervistë për RTV Ora, ish-Kryeministri Sali Berisha, u shpreh se do të mbrojë interesin kombëtar dhe qytetar në Parlament.

Ish-Kryeministri tha se, është i gatshëm të marrë çdo vendim nëse ka fakte që ai ka përdorur buxhetin e shtetit për të pasuruar familjen.

Përsa i përket vendimit të DASH, për shpalljen “Non-Grata”, Berisha thekson se është një sulm i hapur politik, teksa shton se SHBA është miku më i madh i Shqipërisë.