Katastrofa në Fier, reagon PD: Mafia e inceneratorëve po shkakton një dëm katastrofik për shëndetin e qytetarëve

Katastrofa mjedisore në Fier, reagon PD: Mafia e inceneratorëve po shkakton një dëm katastrofik për shëndetin e qytetarëve, për ambjentin dhe për ekonominë

Ndërsa mafia e inceneratorëve shkrumbon vetëm paratë e taksave të shqiptarëve, plehrat digjen në qiell të hapur duke dëmtuar rëndë shëndetin e qytetarëve të Fierit! Kjo katastrofë mjedisore ka emra dhe mbiemra, Partia Demokratike i ka denoncuar ata në SPAK, gënjeshtrat e tyre për të mbuluar korrupsionin miliona eurosh janë publike.

Është koha që drejtësia të veprojë, sepse çdo vonesë është është një dëm katastrofik për shëndetin e qytetarëve, për ambjentin dhe për ekonominë!