Kush është biznesmeni i rilindjes që po u grabit pronat qytetarëve në Korçë

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka bërë publik mesazhin e një qytetari i cili tregon se, si një person po grabit pronat në Korçë me mbështetjen e kryetarit të Bashkisë dhe Drejtorit të Policisë.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Grabit pronat e qytetareve sepse ka lidhje me narkopushtetaret!

Lexon mesazhin e qytetarit dixhital! sb

U grabit pronen sepse ka lidhje me narkoqeverine!

Mirmbrema doktor une qe po ju shkruaj jam nje qytetar nga korca.Desha te bej te ditur se nje bisnesmen nga ko Romi veriga i ndihmuar edhe nga Raqka i bashkise dhe Ilir kotja i policise po ju vjedh pronen dy qytetareve te ndershem .Ju lutem bejen publik kete lajm faleminderit Ne nuk kemi perkrahjen e regjimit sepse jemi te djathte dhe ata e dine shume mire nga spiunet e tyre