Basha përshëndet Nora Gjakovën për medaljen e Artë: Historike! Kosova po ngrihet ballëlartë!

Kryetari i PD, Lulzim Basha përshëndet Nora Gjakovën për medaljen e artë në Lojërat Olimpike që po zhvillohen në Tokio.

“Gëzojmë për medalisten e artë Nora Gjakovën dhe për Kosovën”, shkruan Basha në një postim në Twitter.

Postimi i kryetarit Basha

Gëzojmë për medalisten e artë Nora Gjakovën dhe për Kosovën sepse ky nuk është vetëm një sport, por një shtet që nëpërmjet sportit ngrihet ballëlartë në arenën ndërkombëtare dhe na nderon të gjithëve! Historike!