Mjeku humb jetën teksa po vizitonte një të sëmurë

Një mjek në Sarandë ka humbur jetën këtë pasdite ndërsa ishte në krye të detyrës.

Bëhet me dije se, mjeku Ilir Gazeli, 66-vjeç, pësoi infarkt teksa ishte në krye të detyrës, ndërsa po i shërbente qytetarëve në zonën e Dhivrit.

Edhe pse kishte mbushur 66 vjeç, pra kishte arritur moshën për të dalë në pension, Gazeli vijonte punën në shërbim të qytetarëve, për shkak të mungesës së mjekëve specialistë.

Ai po i shërbente qytetarëve në zonën e Dhivrit dhe humbi jetën teksa po vizitonte një të sëmurë.