Thethi ju thërret për të përjetuar një eksperiencë të vërtetë mbresëlënëse!

THETHI JU THËRRET!

Për të përjetuar një eksperiencë të vërtetë mbresëlënëse.

Ashtu si turisti ynë që niset për të zbuluar bukuritë dhe të papriturat që ka rezervuar Thethi dhe hap pas hapi bën pjesë të vetes së tij copëza tradite, kulture dhe dashnie nga Alpet.

Ashtu dhe ne ftojmë gjithkënd të vizitojë Thethin, të zbulojë natyrën e pashkelur, të përqafojë kulturën dhe traditat e zonës, të mësojë historinë dhe gojëdhënat, të shijojë ushqimin bio dhe në fund “të veshë kostumin vendas” e ta njohë aq mirë Thethin, sa të konsiderohet si njëri nga banorët e tij.

THETHI KA SHUMË PËR TJU TREGUAR DHE OFRUAR ndaj ju THËRRET TA VIZITONI!

Mandarina Project Albania The Beautiful Bashkia Shkodër Drejtoria e Turizmit – Bashkia Shkoder Administrata e Zonave te Mbrojtura, Shkodër Thethi National Park Thethi-Guide Alpet Theth Logu i Harushave Bujtina Harusha Bujtina Polia Theth Marashi Guesthouse Hotel Restorant Jezerca Theth Dreni Guesthouse Kulla e Ngujimit, Theth. Niko Harusha Bar Kafe Zariklis Kompleksi Zorgji Bujtina Kometa Guesthouse Theth Bujtina Berishta Theth Bujtina Berishta Hotel Restorant Alpet Theth Bujtina ZIÇI Marashi Guesthouse Thethi Shpella Guesthouse Villa Gjeçaj Theth Villa Gjeçaj

Bujtina Terthorja – Theth – Bujtina Prrockaj Theth Theth Vila Vllezrit Guri Alpine House Theth Guesthouse “Freskia” Guesthouse Villa Gurra GurraFamily Guesthouse theth.vila.vellezerit.guri @BujtinaTinari

#BashkiaShkoder

#MandarinaProject #AlbaniaTheBeautiful #visitalbania #thethijutherret #theth #visittheth #thethiparadise #albanianalps #visitshkodra #enjoy #placetobe #bethere #nature #naturelovers #thethnationalpark #northalbania #albania #roadtrip #rural #rurallife #mountains #mountainescape #mountainlover #vieë #amazing #travelling #holiday #naturephotography

theth