Edi Ramës i kanë ngecur gërshërët e fushatës në dorë!

Nga Namir LAPARDHAJA

Vjen sot në Berat dhe përuron sërish ato punime që i përuroi një herë përpara 25 prillit.

I shet si të reja dhe si arritje, edhe pse e vetmja meritë e të zgjedhurve të tij vendor është bllokimi dhe vonesa proceduriale për to.

Berati vijon në kaos në kulmin e sezonit turistik.

Shembulli më tipik është bllokimi i qendrës së bulevardit që është një gropë e madhe abuzive në të gjitha kuptimet.