Sot në orën 11:00 nis Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike

Partia Demokratike do të mbledhë sot Kuvendin Kombëtar. 7500 të deleguar do të mblidhen në ish-Pallatin e Kongreseve në Tiranë në orën 11:00 për të zgjedhur 300 anëtarët e rinj të Këshillit Kombëtar.

Sipas statusit, jo më pak se 30% femra dhe jo më pak se 15% të rinj deri në 35 vjeç. Emrat e kandidatëve të propozuara janë publikuar në faqen zyrtare të PD.

Modeli i listës së votimit

111