Kurora me ullinj në Delvinë nën pushtetin e zjarrit

Qindra rrënjë ullinj ndodhen nën pushtetin e zjarrit në Matomarë, në afërsi të Stjarit të Delvinës.

Zjarri ka rënë ditën e sotme, ndërsa në vendgjarje ka shkuar zjarrfiksja e Delvinës si dhe ajo e Finiqit dhe Sarandës.

Policia po punon për të zbardhur shkakun e këtij zjarrri që shkrumboi shumë rrënjë ullinj.