“Lutjet tona janë me familjet e prekura”, Basha mesazh për situatën dramatike të përmbytjeve në Europë

Kryetari i PD, Lulzim Basha ka shprehur solidaritet dhe mbështetje për familjet dhe komunitetet e prekura nga moti i keq e përmbytjet në disa vende europiane, si Gjermani, Holandë, Belgjikë dhe Luksemburg.

Basha shkruan në një mesazh në “Twitter” se, Partia Demokratike dhe populli shqiptar qëndron në solidaritet të plotë me njerëzit dhe autoritetet.

“Zemra ime shkon për viktimat dhe të dashurit e tyre të goditur nga përmbytjet dramatike në Gjermani, Holandë, Belgjikë dhe Luksemburg.

Mendimet dhe lutjet tona janë me familjet dhe të gjithë komunitetet e prekura nga kjo katastrofë natyrore.

Partia Demokratike dhe populli i Shqipërisë qëndron në solidaritet të plotë me dhe në mbështetje për njerëzit dhe autoritetet ndërsa ata punojnë për të shpëtuar jetët dhe për t’u rikuperuar nga këto ngjarje tragjike”, shkruan Basha.

auto Screenshot 41626425319