Kandidatët për anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD

Publikohet zyrtarisht lista e kandidatëve për anëtarë të Këshillit Kombëtar të PD.

Partia Demokratike pas zgjedhjeve për kryetarin, dhe analizës për zgjedhjet e 25 prillit, ka hyrë në një proces atë të zgjedhjes së anëtarëve të Këshillit Kombëtar.

Më poshtë mund të gjeni linkun me listën me kandidatë për anetarë të Këshillit Kombëtar dhe ndryshimet në statut, të miratuara sot në kryesi përpara se të paraqiten për votim në Kuvendin Kombëtar, në 17 Korrik.

https://pd.al/wp-content/uploads/2021/07/Lista_per_Keshillin_Kombetar.pdf?fbclid=IwAR0urWmcXGTWN_GQN8gtjkKuEKNYFrH0Bp4_IZyOttd-9vRZsqofnzAPFOA

Kuvendi Kombetar 2021