Tjetërsim prone dhe falsifikim dokumentash, i vihen prangat në zyrë juristit të Kadastrës

Policia ka vënë në pranga juristin e Kadastrës së Durrësit, Mikel Zaho. Arrestimi erdhi pas një hetimi të nisur për një pronë në zonën e ‘Plepave’ në Durrës.

Zaho është arrestuar si i dyshuar për veprat penale “Shpërdorimi i detyrës” dhe “Falsifikimi i dokumenteve”.

Prokuroria ka kërkuar arrestimin e disa personave, ndërsa policia ka ekzekutuar sot urdhrin, duke arrestuar brenda zyrës juristin Zaho.