Trafiku i drogës/ Porti i Durrësit, dëshmia e drejtimit të pisët të qeverisë nga Rama

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili ka deklaruar se është plotësisht dakord me qëndrimin shumë të fortë të SHBA kundër përdorimit të parajsave fiskale, që po shkatërrojnë Shqipërinë.

Me një postim ne Facebook Vasili  ka sjellë në vëmendje portin e Durrësit, për të cilin thotë se është fakti shumë i rëndë i radhës i përdorimit të parajsave fiskale dhe dëshmia e drejtimit të pisët të qeverisë nga Rama dhe rilindja.
Screenshot 2021 07 13 185238