Narkoshteti në vakanca të gjata!

Narkoshteti ne vakanca te gjata!

Lexoni mesazhin e punonjesit dixhital! sb

Pershendetje Z.Berisha , jam punonjes iBashkisë Durrës, dua te bej nje denoncim Po punojme vetem 5% dhe nje pjesë e vogel e stafit shfrytezoet ne masë duke përdorur kërcënime, ndersa nje pjese nuk vine ne pune fare, Agron Maloku , Lulezim Vora, Arber Braho, Majlinda Iv Palodhi, nene e bire Ardian Iljazi, Edmond Isufi, Lorin Biu, Arben Lulieta Isaku moter e vella Ngadhenjim Abdiu i cili eshte i semure vazhdon dhe paguhet.