Korrupsioni ka vetëm ngjyrën e “rilindjes” së Ramës!

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili shkruan në një postim në Facebook se, korrupsioni ka vetëm ngjyrën e “rilindjes” së Ramës! Vasili shprehet më tej se, tani mbas 8 vjet grabitje miliardash Kryeministri filloi sot mashtrimet perseri qe te justifikoi dhe vazhdoje vjedhjet.

Postimi i Vasilit

Kryeministri, qeveria dhe kryetaret e Bashkive rilindas vodhen dynjane dhe shkretuan fshatin.

Tani mbas 8 vjet grabitje miliardash Kryeministri filloi sot mashtrimet perseri qe te justifikoi dhe vazhdoje vjedhjet.

Korrupsioni ka vetem ngjyren e rilindjes sepse e kane rrembyer te gjithe pushtetin dhe cdo pergjegjesi bie vetem mbi ta.

SPAK turp qe nuk vepron keta po i pranojne vete qe kane baderdisur dynjane.