Dy ditë para finales në ‘Wembly’ izolohen ‘Auzzurët’, çfarë po ndodh…

Përfaqësuesja e Italisë është izoluara dy ditë para finales Itali-Angli për shkak të pozitivitetit të tre gazetarëve midis atyre që ndiqnin ekipin kombëtar. Në funksion të finales së Euro 2020 ekziston optimizëm për ekipin dhe stafin stërvitor pasi lojtarët janë vaksinuar dhe kanë kontakte me median vetëm gjatë konferencave për shtyp, nuk ka frikë nga një shpërthim si ai i marsit të kaluar.

Dy gazetarët mbetën në Angli, një i tretë ishte kthyer në Coverciano, prandaj nga këtu fillon alarmi. Konferencat për shtyp mund të bëhen në distancë për siguri ose të anulohet në pritje të një riorganizimi.

Sidoqoftë, situata është shumë e ndryshme nga ajo e 31 marsit të kaluar kur shtatë lojtarë italianë dhe disa anëtarë të stafit rezultuan pozitivë pas Lituani-Itali.